torstai 20. tammikuuta 2011

Mitäh! Menikö joulu jo?

Uusi vuosi, loppiainen ja nuutinpäivä menivät jo. Kaiki ne etapit, jolloin olisi ollut vielä hyväksyttävää luopua joulusta, riisua kuusi ja viedä se ulos.


Nyt on tammikuun loppu ja kuusi tönöttää edelleen koristeissaan olohuoneemme nurkassa. (Valoja en sentään enää kahteen viikkoon ole pitänyt päällä.)

Niin tyypillistä minulle. Pari vuotta sitten vappuvieraamme pongasivat olohuoneestamme joulukoristeita. Hyvä että huomauttivat. Oma silmäni näköjään tottuu ihan mihin vain ihan liian nopeasti.
 
Ehtisinkö tänään purkaa puuparan, vai menisinkö sittenkin ensin luomaan nuo nuoskalumet pihan kulkukäytäviltä?

Ulkoilma vetää tänään pidemmän korren. Kyllä tuo kuusi jossain vaiheessa neulasensa pudottaa ja sittenhän se on helpompi riisuakin.

Kivaa! Blogitaukoni aikana tänne on löytänyt tiensä monta uutta lukijaa. Tervetuloa kaikille!

9 kommenttia:

 1. Laita ihmeessä valot päälle! Minua ensin hiukan huvitti kun naapurini kertoi pihalla ettei ole jaksanut ottaa jouluvaloja pois olkkarin ikkunasta pariin vuoteen. Sitten kävin heillä sisällä toteamassa että kyse olikin ehkä enemmän raaskimisesta kuin jaksamisesta, valot nimittäin ovat ihanat. Myös kesällä. Tietysti itse kuusi on varmaan hankala.

  VastaaPoista
 2. Heippa! Eksyin tänne blogisi hauskan nimen perusteella, kun en itsekään ole mikään siivousfanaatikko :)
  Kuusi piti kyllä raivata pois jo aikaa, mies ei sitä loppiaista pitempään olisi katsellut.

  VastaaPoista
 3. Joulu meni jo ja nyt olisi aika ottaa vastaan tunnustus blogistani, ole hyvä! :D

  VastaaPoista
 4. Blogissani on jotain sinulle kuuluvaa, käyhän nappaamassa se sieltä:)

  VastaaPoista
 5. Aino-Maija: Millaiset valot ne naapurin valot ovat? Meillä puhutaankin nykyään vain talvivaloista. Ne ovat paikallaan katajissa ympäri vuoden, mutta valot sytytetään vain pimeän aikana.

  Sesse: tervetuloa vierailulle blogiini. Toivottavasti viihdyt pidempäänkin.

  Kaunis kiitos Ylvalle ja Janicalle. Perästä kuuluu :D

  VastaaPoista
 6. Löysin blogisi pari viikkoa sitten ja tallensin kirjanmerkkeihin, jotta voisin tutustua siihen tarkemmin paremmalla ajalla. Tänään se aika tuli :) Luin kaikki vanhat kirjoituksesi ja imin inspiraatiota itseeni. Olen aloittanut samanlaisen urakan tämän vuoden alusta. Pienin askelin ja huone kerrallaan muutan siivoustottumuksiani. Ja myös osto/kulutustottumuksia.
  Kuusi lähti loppiaisena, mutta "ulko"valot palavat yhä päivittäin :)

  VastaaPoista
 7. Meillä on VIELÄKIN jouluverhot olohuoneessa... En vaan yksinkertaisesti ole järjestyksen ihminen...

  VastaaPoista
 8. Eksyin blogiisi lukijoiteni kautta..Ja mika onni harvoin olen nauranut näin paljoa millekään blogille..Mahtavasti kirjoitat ja olet positiivinen..
  Itse kuulun sairaisiin järjestelijöihin ja olisi ihanaa oppia yhtä rennoksi kuin sinä. Joten alampa lukemaan blogiasi ja pitämään hauskaa.

  Terveisin Siivous/järjestely hullu Kotiäidin blogista.

  Käy kurkkaamassa jos järjestely sairauteni kiinnostaa..
  http://riikkakotiaiti.blogspot.com/search/label/JÄRJESTELYÄ

  en osaa linkittää..

  VastaaPoista
 9. @Riikka: näin se menee, jokainen haluaisi olla vähän jotain muuta kuin mitä on. Minä taas toivoisin itselleni hieman tuota sairaalloisen järjestelijän piirrettä :-)

  VastaaPoista