torstai 7. huhtikuuta 2011

Viikkausterapia auttaa konkretiankaipuuseen

Nyt tökkii. Ihanassa uudessa työssäni tökkii. Sata asiaa on suunnitelmissa ja työstettävänä, vaan mikään ei etene go/no go -päätökseen saati implementointivaiheeseen.

Minä olen konkreettinen ihminen. Nautin ja saan kicksini käsinkosketeltavista ja näkyvistä tuloksista. Painosta tulleesta esitteestä. Videouutisesta. Lähetetystä tiedotteesta. Uudesta ja tuoreesta webbisivusta. Lähettämistä vaille valmiista  newsletteristä.

Tällä hetkellä konkretiannälkääni ruokkisi jopa vain paperinpala, joryssä hyväksytty toimintasuunnitelma, jonka toteuttamiseen saisin luvan, realistisen budjetin ja vapaat kädet toteuttaa.Tilanne kuristi rintalastaani, kunnes oivalsin, että vihaamani kotityö on juuri nyt oikea lääke ahdistukseeni.

Pyykkivuoren setviminen on hyvin konkreettista.

Kolme kuukautta meillä on kaivettu vaatteet päälle sekalaisista puhtaanpyykinkoreista.  Ei enää.
Viikkasin apinanraivolla kaikki kauniisiin pinoihin. Siinä meni 1,5 tuntia.

Hyvä ja halpa 90 minuutin terapiaistunto.

3 kommenttia:

 1. Jep, mulla olis tuolla kodinhoitohuoneessa tuota terapiamateriaalia ihan riittämiin... Tänään olis hyvää aikaa viettää jokunen tunti terapiaistunnossa. Kiitos vinkistä!

  Antoisia työpäiviä sulle!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa terapiaa. Mulla ei onneksi ole niin paljon ongelmia... Tai sitten vaan välttelen tämänhetkistä pyykkipinon viikkausta viimeseen asti... Taitaa siis olla ongelmia niin paljon että sekin on pikkuhiljaa ongelma! -Taidan iskeä kimppuun. Siis pyykkipinon ;)

  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 3. Vastaavaan hommaan olisi täälläkin aihetta. Puhtaita ja vähemmän puhtaita vaatteita on melkein joka paikassa. Huomaan käyttäväni ehkä viittä t-paitaa vuorotellen eli mitähän mä mahdan tehdä niillä 30:llä muulla? Hah. Joku päivä sitten...tai ehkä jopa tänään?
  Inspiraatiota odotellessa...

  VastaaPoista