maanantai 22. helmikuuta 2010

Lepoa silmille

Keittiön tasoille tuntuu helposti sedimentoituvan kaikennäköistä sälää.
Eilen kävin tämän tason kimppuun.


Keräsin lasten lelut pois, vein joulukukan sipulin kellariin odottamaan ensi joulun hyötämistä (vai mikä se sana on , kun herätellään jouluiset sipulikukat uudestaan eloon loka-marraskuussa?) ja kävin läpi paperikasan. Suurin osa papereista meni suoraan paperinkeräykseen ja osa arkistoivaksi... Kyllähän niitä oli kannattanut säilyttää tuossa silmien alla :-)

Projektini on rojunraivausprojekti. Tässä vaiheessa pitäisi keskittyä olennaiseen ja unohtaa nysväävä siivoaminen. Siitä huolimatta en malttanut olla pyyhkimättä pölyjä kukkaraasusta ja jynsssäämästä kahvinkeitintä. Olen melkolailla suurpiirteinen tyyppi, ja tämäntyyppisessä nyhertämisessä tunsin itseni vähän kajahtaneeksi :-)
Kyllä sitä sopii välistä vähän kajahtanut olla, jos sen jälkeen saa aikaiseksi jotain sellaista, jossa silmä lepää:6 kommenttia:

 1. Jostain syystä kellonaika näkyy postauksissani väärin. Tallensin tämän viestin 15:14 en 4:58. Koneeni kello on ajallaan ja eka postaus kirjaantui oikealle ajalle, mutta sen jälkeen kaikki kellonajat ovat olleet väärin...

  VastaaPoista
 2. Löysin juuri blogisi ja auts että kolahti. Minäkin aina ajattelen, että sitten joskus raivaan tuo törkylaatikon yms. Nautinnollista seurata, kun voi niin samaistua. Ja kärpänen puraisi, sama alkakoon meilläkin NYT. Tulen kyllä seuraamaan projektiasi.

  Toinen sottapytty

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa mukaan roinanraivausprojektiin.
  On niin niin mukava kuulla, että meitä on muitakin samanlaisia :-) Ja vielä hauskempaa, jos saat inspiksen kaivautua omiinkin nurkkiisi :-)

  ps. kellonkin on nyt sitten kohdallaan

  VastaaPoista
 4. Kokemukseni mukaan kaikille vaakasuorille pinnoille kertyy kaikenlaista sälää. Meillä raivauksen tulokset eivät kestä kuin pari päivää... se on aika lannistavaa.

  VastaaPoista
 5. Olen ehdottomasti sitä mieltä että kun projekteja on enemmän kuin yksi - ja näin normaalikodissa yleensä on - pitää valita taistelunsa huolella että tietää saavansa hyvän mielen jälkeenpäin. Rakas sotkuholisti, olet tehnyt järkevästi eli valinnut kohteen jolla oli hyvin selkeät fyysiset rajat ja täten saanut tunteen ettei se ollutkaan niin kamalaa. Baby steps kuten englanniksi niin viisaasti sanotaan.

  Juuri tämä on omasta mielestäni ehkä haasteellisinta, oikean projektin valitseminen oikealla hetkellä, ei liian suurta muttei liian pientäkään; ihan taitolaji siis. Kärsivällisyys omalla kohdalla ei vain aina tahdo riittää :)

  Kaunis, kaunis lopputulos! Hyvin tehty.

  VastaaPoista
 6. Ketturouva: Meilläkin yleensä tulso on kestänyt noin 12 tuntia. Nyt olen päättänyt muuttaa asian :-)

  kotijumalatar: Osuit naulankantaan. Liian monta projektia, liian monta harrastusta, liian kiire - siinä vamasti sotkuholismini ydin. Keskityn nyt aluksi fyysisesti rajattuihin pintoihin. Syvimmän sisällön vuoro tulee myöhemmin.

  VastaaPoista