maanantai 27. joulukuuta 2010

Näyttelijän vinkki

Suurilla kauniilla kankailla pelastui  osin  meidän huushollin joulutunnelma. Systeemi toimi vallan mainiosti kodinhoitohuoneessa, yläkerran pikkuaulasta ja makuuhuoneessa.


Itsehän minä en näin näppärää asiaa ole keksinyt. Idea on saatu näyttelijä Marjorita Huldénilta. Hän kun ei niin rakasta siivoamista, mutta on parantumaton esteetikko. Kauniit kankaat ovat pelastaneet hänet monen monta kertaa piinaavasta sotkusta.

Minulla nuo kankaat nyt eivät olleet kovin erikoisia. Otin ne pöytäliinat ja torkkupeitot, jotka ensimmäisenä kaapin syövereistä käsiin osuivat. Tekivät tehtävänsä epämääräisten kasojen peittäjinä.

4 kommenttia:

 1. Toi omenakangas on ainakin IHAN syötävän ihana!!!!

  VastaaPoista
 2. Omenakangas on lapsuudenkodistani. Ehkä 70-luvulta. Siitä on pöytäliina ja verhot. Tässä jompikumpi. Oih, sitä aikaa, kun vielä vaihdoin jouluksi jouluverhot. Se oli silloin ennen lapsia, yli 10 vuotta sitten.

  VastaaPoista
 3. Todella toimiva keino kasojen naamioijana! Itse löysin työpöydän kasan päälle ihan vaan yksivärisen pellavakankaan pojun synttäreiden ajaksi ja toimi oikein kivasti. Siihen kasan päälle saa laitettua jopa jotain tavaraakin, jos on tasainen pinta. Itse laitoin siihen synnärillä otetun valokuvan synttärisankarista.

  VastaaPoista
 4. Loistava idea, tuota voisi kokeilla itsekin.

  VastaaPoista