perjantai 10. joulukuuta 2010

Oletko sinä Me Naiset -lehden etsimä haastateltava?

Me Naiset -lehden toimittaja etsii juttuunsa naista (mielellään lapsiperheellistä), joka kokee elävänsä jatkuvan sotkun ja kaaoksen keskellä.

Minä en juttuun sovi, koska olen ulkoistanut viikkosiivouksen.

Mutta olisitko sinä juuri se oikea?

Jos kiinnostuit, ota suoraan yhteyttä toimittajaan:

sanna.wallenius@sanomamagazines.fi

2 kommenttia:

 1. Haastateltava on löytynyt.

  Kiitoksia lukijalleni nopeasta yhteydenotosta.

  Nyt jäädään odottamaan hyvää siivousjuttua.

  VastaaPoista
 2. Näin tehdään :) Mielenkiinnolla kyllä odottelen millainen juttu lehteen ilmestyy, siivous ja järjestyksenpito on niin lähellä sydäntäni <3

  Otin yhteyttä toimittajaan ja lupasin hänelle hyvän jutun "hallitusta" kaaoksesta lasten keskellä. Miten selvitä mökkiremontista asustaen miltei ulkona lasten kanssa keväästä syksyyn, vanhassa asuntovaunussa. Miten valmistaa ruoka leiriolosuhteissa, polttopuilla. Miten ohjeistaa lapset polttopuiden hankintaan, omasta metsästä. Miten selvitä vaatehuollosta ja pyykinpesusta, leiriolosuhteissa. Miten peseytyä ja pestä lapset pilkkopimeässä savusaunassa. Ja miten kannattaa valmistaa iltapala ennen pimeää jos ei halua joka ilta tunnelmoida pelkässä kynttilän valossa. Näistä meidän olosuhteista voisi syntyä vaikka kokonainen kirja, hyvällä huumorilla maustettuna. Kaikissa arkisissa askareissa on käytetty pelkkää yksinhuoltaja naisen viisautta ilman miestä.

  Onnellisuus syntyy usein siitä, että saa itse toimia niin lapsilla kuin vanhemmille. Lapsille tuo aika on ollut varmasti maailman onnellisinta, ainakin he sitä aina nyt jälkeenpäin näin muistelevat.

  Mikäli se juttu jostain syystä peruuntuu, voin antaa aihetta juttuun tästä omastani :)

  VastaaPoista