lauantai 18. joulukuuta 2010

Onko tämä miehenlogiikkaa vai mitä?

Millä tämä ilmiö selitetään? Miehenlogiikallako?
Jostain syystä mun päähän ei mahdu, miksi käytetyt sukat ja likaiset t-paidat heitetään lattialle pyykkikoriin juureen.

Mun logiikkani sanoo, että saattais olla järkevämpää tipauttaa ne suoraan pyykkikoriin.

Tervetuloa lukijaksi Iina, Virtahepo ja Sotku Possu

8 kommenttia:

 1. Niinpä. Meillä poikien naulakko saattaa olla ihan tyhjä ja toppahousut ja -takit lojuvat lattialla siinä naulakoiden edessä... Ei voi muuta kuin pyöritellä päätä. Se naulakko on ihan sopivalla korkeudellakin, ettei pitäisi olla vaikeaa...

  Voihan se tietysti selittyä jollain maanvetovoimajutuillakin? Jotenkin ne vaatteet sinne lattialle valahtavat pysyvästi. Tiedä häntä.

  VastaaPoista
 2. Tiiätkö Ylva, tää kuva EI ole meidän lasten huoneesta :-(

  Melkolailla masentavaa.... :D

  VastaaPoista
 3. Meillä sama juttu. Jos ne pyykkikopat jotenkin hylkii vaatteita??? Ja naulakot muita vaatteita.. laatikot tavaroita ja silleen. Lattiassa on joku magneetti jolla se imaisee kaiken puoleensa!! Näin sen täytyy olla!!

  VastaaPoista
 4. :D Loistavaa! Meilläkin on roikkunut pyykkikorin REUNALLA vaatteita, ehkä Heli on oikeassa, ehkä pyykkikorit jotenkin hylkii erityisesti miespuolisten sinne laittamia vaatteita. Erityisesti kun itse laittamani vaatteet kyllä sujahtavat sinne ihan ok.... ;)

  VastaaPoista
 5. Miksiköhän mulle tuli tästä mieleen sellainen juttu, että miesten vessoissa sotkuisuus väheni, kun pisuaarin pohjaan maalattiin kärpäsen kuva....? Kilpailuhenkisyys ilmeisesti pääsi toteutumaan :) Auttaisko tässä korisrengas pyykkikorin yläpuolelle.... Meilläkin lattia on ilmeisesti säilytystä varten, ja kaapit/hyllyt pysyvät näin siistinä ...

  VastaaPoista
 6. Heli: vaatemagneettinen lattia, se se taitaa olla meilläkin.

  JOnna :-)tiiätsä, mullakin roikkuu "oman" pyykkikkoppani reunalla "kodinhoitohuoneessa" vaatteita. Ne on sellaisia puoliksipidettyjä, joita voi vielä pitää. Vaikkapa yhdellä kevyellä lenkillä ollut paita. Jos alan pyykille, voi sen paidan heittää pesuun, mutta menee kyllä vielä toisen tai ehkä kolmannenkin lenkin tai lumien luonnin. Mä siis ymmärrän tota reunallaroikottamislogiikkaa :D

  Aija: korisrengas olis ihan ykkösjuttu! Ainakin meidän poikien huoneisiin. Mä tykkään ajatuksesta: kun joku asia ei toimi, lähesty sitä uudesta näkökulmasta. Toimi toisin. Tätä paasasi Trainers' Housen valmentajakin yhdessä koulutuksessa. (Mä vaan olen niin kovin surkea jääräpää miettimään noita luovia ratkaisuja.)

  VastaaPoista
 7. Mahtavaa, ja niin tutun näköistä =)

  VastaaPoista
 8. Oikeesti en koskaan ole nauranut näin paljoa pitkään aikaaa.. toi mies ja pyykkikori on niin hyvä.. mun on nyt pakko mennä kuvaamaan meidän pyykkijärjestelmäämme..Saan niin paljon inspiraatiota!
  Pidät mua varmaan ihan sairaana..
  En ole näin hauskaa Blogia lukenut koskaan!

  Taas Riikka Kotiäidin blogista.
  Olen uusi lukijasi

  VastaaPoista