perjantai 20. elokuuta 2010

Sadan tavaran haaste: kohteet 11-15

Viikonloppuna innostuin pintaremonttihommiin, ja samalla tuli tutkittua verstaan maalihyllyjä ankaralla silmällä. Nyt opin sen, että maaleillakin on parasta ennen -päivämäärät. Tosi vanhat maalit saivat lähtöpassin. Tänä keväänä vanhentuneita maaleja mies ei vielä raaskinut antaa kaatopaikalle vietäväksi.

Samalla vilkaistiin viereisiinkin hyllyihin.

Vaahtopesuaineesta ei löytynyt päivämääriä, mutta kyljessä olevan kuvan perusteella aine näytti olevan 50-luvulta. Tällä aineella en uskaltanut lähteä kokeilemaan lähteekö auton istuimista lika vai väri.

Rikkaruohojen torjunta-aineen parasta ennen -päiväys oli ollut heinäkuussa 1990.

Meillä on Sortti-asema päivittäisten kulkureittien varrella. Kuitenkin vasta tänään tajusin, että voin ohikulkumatkalla tipauttaa sinne vaikka vain yhden ongelmajätepullon kerrallaan. Ei niitä tarvitse säilöä kotona puolta vuosisataa suurta kuljetuskuormaa varten.

Tällaistä kärräsin Sorttiin tänään. Ja nämä kuuluvat siis sadan tavaran haastetavaroihini.

11. Läjä vanhentuneita maaleja

12. Kasa kuivuneita saumausaineita13. Kassillinen epämääräisiä pulloja ja spray-purnukoita
14.Vuonna 1997 vanhentunut rypsiöljy15. hälytin, ei tietoa mihin. Ohjeistuksen mukaan kansi olisi auennut markan kolikolla (näkyy kuvassa takana)

6 kommenttia:

 1. Tiedätkös, mä nautin sun kanssasi siitä, että saat nuo roippeet sieltä nurkista pois. En tietenkään sano tätä mitenkään pahalla, vaan sillä, että olen valtavan ylpeä siitä, että saat selkeästi jotakin aikaan.

  Olet suurena esimerkkinä meille muille!

  VastaaPoista
 2. Kiva, että tästä mun hieman erikoisesta harrastuksesta on iloa muillekin :)

  Se on kyllä uskomatonta miten paljon energiaa voi saada rojun pois kärräämisestä. Ja tosi hauskaa on myös käydä näitä nurkkia läpi. Me nauretaan miehen kanssa mahat kippurassa joillekin jutuille mitä täältä talon kätköistä löytyy.

  VastaaPoista
 3. Hei mullakin on sellanen tyytyväinen fiilis jotenkin kun katselen miten paljon saatkaan kamaa nurkista pois!! Kun se sata tavaraa on täynnä, teillä on kuule melkoisen väljää!!! Ihan mahtavaa!!

  VastaaPoista
 4. Voi jestas, että repesin ton rypsiöljyn kohdalla! XD
  Tähän hommaan muuten tulee riippuvuus. Olen oikein tyytyväinen, että huomasin haasteen ja otin sen vastaan.

  Meillä kävi vanha kaveri kylässä eilen. Kysyi kuistilla, että koskas te ootte tähän tän laajennuksen tehneet? Totesinpa vaan, että ei ole mitään laajennusta tehty, raivasin vaan "vähän" rojuja. ;D

  VastaaPoista
 5. VAU!!! Siis sydän ihan pomppaa ja naama on kuin Naantalin aurinko! Voi että, kamalan paljon rutistuksia täältä, olet mahtava!!! Ihanaa viikonalkua sinulle!

  VastaaPoista
 6. Heli: Oi ja voi, tuota väljyyttä minä eniten haikailenkin. Saa nähdä päästäänkö ekan sadan tavaran kanssa ihan vielä siihen asti.

  Mari: Todellakin, mikään muu ei anna tällä hetkellä niin paljon energiaa kuin nurkkien saaminen tyhjäksi. Nyt just vaan tuntuu, että aikaa ei löydy. Tämä normiarki on vaan liian hektistä :-( Sä olet kyllä onnistunut über-hyvin, kun olet saanut laajennusefektinkin aikaiseksi. Onneksi olkoon!

  Kotijumalatar: kiitoksia ja onnea ja tsemppiä myös omaan haasteeseesi!

  VastaaPoista