sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Kuinka monet tumput yksi lapsi tarvitsee?

Avonainen kirjahylly parkkeerattiin eteiseemme pari vuotta sitten ihan vain tilapäiseksi ratkaisuksi. Avohylly voisi  jossain perheessä olla hyväkin vaihtoehto, mutta meillä se on kammottavan ruma eikä ollenkaan kätevä.

Kävin siis sen kimpppuun:

Hyllykkö oli niellyt 7 lippistä. Tähän mennessä eteisestä on siis löytynyt 25 lippalakkia...

Tyhjennettyäni hyllyt keittiön pöydälle pohdin, että kuinkakohan monta hanskaparia kaksi koulupoikaa tarvitsee selviytyäkseen yhdestä talvesta? Luulen, että minulla on valmius hanskoittaa jonkinkokoinen suurperhe.Olin yllättynyt, että melkein kaikille tumpuille löytyi pari. (Vaatehuoneessa tosin odottaa korillinen parittomia hanskoja.) Mutta kaikille irtohupuille ei löytynyt takkia.

Fillarikypärät ja lippikset vein suosiolla vinttiin odottamaan kesää. Muuta suurta raivattavaa täältä ei löytynyt. Kun vaihdoin kaikille isommat ja käytännöllisemmät korit, niin jo tuli hieman siistimpää.

Avohyllystä haluan jossain vaiheessa eroon, mutta sitä ennen on ratkaistava muutama säilytysongelma.

 8 kommenttia:

 1. Tuli kyllä heti paljon siistimpi. :) Mullakin on tuommoinen ongelma, joskin suurempi. :(

  VastaaPoista
 2. Oi, kyllä siisti hylly = parempi mieli!! Aaaah...miten mä en ole ennen ollut sun blogin vakkarilukija...nyt olen =)

  Siistiä alkavaa viikkoa sinnekin ♥

  VastaaPoista
 3. Avohylly on haastava, sopii parhaiten siistille sinkulle. Edellisessä asunnossamme jouduimme lopulta hankkimaan eteiseen peililiukuovet, koska avokaapisto oli aina törkyisen näköinen.

  Eteisessä sivusta auki olevat laatikot/korit toimivat hyvin, niihin jopa mies saa hanskansa laitetuksi ;)

  VastaaPoista
 4. Herran jestas, ei uskoisi samaksi huoneeksi! Well done :)

  VastaaPoista
 5. Hei muuten, tajusin juuri että luin edellisen kirjoituksesi tästä hyllystä väärin, sillä silloinen käsitykseni oli että haluaisit päästä eroon siitä tuolla paikalla. Tarkoitukseni ei siis ollut kritisoida, vaan kuvittelin että sinulla on muitakin säilytyspaikkoja eteisessä, jolloin avohyllyn haasteet poistuisivat. Voi sentään, välillä ajatukset menevät ihan ristiin. Tiedän muuten nyt miltä tuo Dyson näyttää; sehän on hieman isompi vehje! Onko sille jo löytynyt kotia huushollistanne?

  VastaaPoista
 6. Onnittelut tämän hyllyurakan loppuunsaattamisesta! Hyvältä näyttää. :)

  VastaaPoista
 7. kaikille lämpimät kiitokset kommenteista, kannustuksesta ja hyvistä vinkeistä. On kiva huomata, että blogini viihdyttää ja on myös tosi mukava saada virtuaalista vertaistukea :-)

  kotijumalatar: älä huoli aiemmasta hyllykommentistasi, se oli oikein hyvä ja otankin neuvosta vaarin kunhan ensin saan muutaman muun ”pikku” ongelmakohdan ratkaistuksi. Tästä huushollista nimittäin löytyy muutama hurjempikin kohde kuin jo esitellyt keittiö ja eteinen.

  Stay tuned :-)

  VastaaPoista
 8. Hey you, Spring Cure 2010 is calling. Alkaa maanantaina, kipaise ilmoittautumaan! Kanssaparantajasi (?)

  VastaaPoista