maanantai 1. maaliskuuta 2010

Kun taloon tuli Dyson

Meidän taloon tuli puoli vuotta sitten Dyson. Ihanan tehokas ja motivoiva vehje. Siinä ei ole pölypussia.Hiekat, pölyt ja irtolegot kerääntyvät läpinäkyvään kupuun. Se antaa jotenkin kummasti konkretiaa imurointiin.

Vaan se on kovin iso.

Ei mahdu enää siivouskaappiin. Kaappi on ollut uuden työjuhdan jälkeen melkolailla tyhjäkäynnillä ja vienyt siis arvokasta tilaa eteisessä.Uusi siisti ja järjestelmällinen elämä vaatii fiksua tilan käyttöä - erityisesti eteisessä, joka on niin altis kaaokselle.

Onneksi olin säästänyt kaappien mukana tulleet hyllyt, eikä tarvittu sirkkeliä.
Vielä on hyllyillä kovin väljää. Jahka projekti etenee eteisessä, asia todennäköisesi muuttuu.


Mutta missä sille imurille olis hyvä paikka? Vaikka motivoiva onkin, niin ei se mikään kaunis sisustustelementti ole. Näyttää lähinnä joltain Star trek -vehkeeltä.

4 kommenttia:

 1. Jälleen kaunista jälkeä! Minkä kokoinen se D on? Entä mitä osia saa erotettua toisistaan? Mietin että ehkä se mahtuisi alimmalle hyllylle. Vai onko se sellainen pitkä varsimalli?

  VastaaPoista
 2. Meillä imuri on vaatehuoneessa, se on helpompi ottaa sieltä esiin kuin siivouskaapista, joka meilläkin on muokattu peruskaapiksi

  VastaaPoista
 3. kotijumalatar: valitettavasti D on liian muhkea. Tähän kaappiin sitä ei saa tungettu.

  Anonyymi: hyvä idea. Vaatehuonetta meillä ei ole, mutta eteisen lähistöllä on yksi huone, josta imurille voisi löytyä pysyvämpikin koti. Kyseinen huone kaipaa kaikkein kipeimmin raivausta. Se onkin luultavasti eteisen jälkeen seuraava kohteeni...

  VastaaPoista
 4. Onneksiolkoon Dysonin valinnasta, se on hieno imuri

  VastaaPoista