sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Vatsatauti kaatoi siivousrutiinin

Teorioiden mukaan uuden rutiinin opettelu kestää, lähteestä riippuen, 21 -28 päivää. Tätä periaatetta noudattaen pyrin ottamaan yhden askeleen kerrallaan ja tekemään asiasta huomaamattani tapahtuvan rutiinin.

Ensimmäiseksi  päätin oppia pitämään keittiöni siivona. Siivoan tiskipöydän ja tasot joka ilta ennen nukkumaan menoa. Alkuinnostuksessa olin valmis jopa luopumaan riittävästä yöunesta siivotakseni keittiön. Hetken ehdin jo iloita hallitsevani kaaoksen keittiössä, kunnes...


... meidän perheeseen iski vatsatauti. Ensin sairastui nuorimmainen. Silloin tiskipöytien sijasta siivosin ykää lattioilta ja pesin lakanoita.Keittiö alkoi vähitellen irrota tiukasta otteesta.Sitten sairastui esikoinen. Tyhjensin ja vaihdon ämpäriä pienen potilaan vierellä neljän tunnin ajan yön pimeinä tunteina. Launtaina se sitten iski myös minuun kauppareissun jälkeen. Tauti iski melko tiukkana päälle, siinä ei ehtinyt kauppakasseja tyhjentämään. Muusta siivoamisesta nyt puhumattakaan.


Elämä siirtyi olohuoneen sohvalle. Ei kaunis näky tämäkään.

ps. Kokis on vatsatautijuomana ihan ykkönen. Se pysyy ekana sisällä, paljon ennen kraanavettä :-) Ja tässä tapauksessa pitää olla aitoa ja alkuperäistä. Riot, Afrit tai Freewayt eivät toimi samalla tavoin.

"Jälkeen kuvia" ei ole tällä kertaa tarjolla. Niin on heikko olo vielä, että meillä on edelleen nämä "ennen" tunnelmat täällä.

Toivottavasti lukijani säästyvät tältä taudilta. Ei ollut kivaa - ei.

2 kommenttia:

  1. Pikaista paranemista! Terv. Heta.

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti teillä voidaan jo paremmin kaikkien osapuolten osalta ♥ Halauksia ja aurinkoa!

    VastaaPoista