sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Teoriaopintoja

- Jos sä käyttäisit kaiken ton ajan siivooamiseen, täällä näyttäis jo ihan toisenlaiselta.

Tällä repliikillä mieheni on useasti naureskellut siivous-, feng shui- ja raivauskirjojen ja -nettisivustojen  lukemiselleni. Ja nyt on tiedossa lisää naureskelua.

Tilasin Apartmen Therapy the eight step home cure -kirjan / Maxwell Gillingham-Ryan. Lukiessani kiittelin itseäni etten ihan vielä osallistunut, kiireisen kotijumalattaren suostutteluista huolimatta. Apartment Therapyn Spring cure projektiin. Se nimittäin vaatii aikaa. Ihan tuhottomasti.

Huoneet käydään yksi kerrallan läpi. Viikko ja huone. Ihan kokonaan. Lattiasta kattoon. Kuuratan jalkalistat ja kaapit sisältä ja ulkoa.

Hui!

Jo yhden nurkan selvittäminen viikon aikana on sotkuholistille ihan maksimi suoritus.

Huomenna pitäisi postin tuoda toinen opus: Kaikki paikalleen - Rita Emmet. Painos on loppu, mutta Tammen kirjakaupassa oli vielä muutama kappale jäljellä. Olipa tuuria :-)

Kohta lähdetään lomalle. Maltankohan olla ottamatta kirjoja mukaan?

5 kommenttia:

 1. Yritin äsken kirjoittaa kommentin, mutta se katosi kuin tuhka tuuleen :o No, jokatapauksessa ajatukseni oli vaan kertoa että kiva blogi, ja mukavaa kun näitä siivousaiheisia blogeja on ruvennut löytymään :)

  VastaaPoista
 2. Hauskaa lomaa!

  Voisitko jossain vaiheessa jakaa noita teoriaopintojesi anteja täällä? Kiinnostaisi mm. tuo Kaikki paikalleen-opuksenkin opit... Ja mitä se kertoo ihmisestä, kun kerääntyy kasoja ja röykkiöitä sinne tänne?

  VastaaPoista
 3. Maria W, vinkkaathan mullekin kun löydät uusia siivousblogeja. Muiden vastaavien tarinoiden lukeminen on mukavan motivoivaa. Mulla on tarkoitus kerätä linkkejä muihin blogeihin tonne sivuni laitaan, kunhan selvitän miten se onnistuu :-) (Nyt jostain syystä on ollut taas vähän muita kiireitä).

  Ylva: jep mä laitan noita teoriavinkkejä tänne - ihan varmasti. Varsinkin tosta kaikki paikalleen kirjasta, kun sen painoskin on jo loppu. AT:n kirjassakin on ihan kivoja uusia näkökulmia rojusta eroon pääsemiseen. Kirjaan niitäkin tänne jossain vaiheessa.

  Olen kohta lähdössä lomalle, joten päivityksiin tullee lyhyt tauko.

  VastaaPoista
 4. Oma suosikkini on BBC:n tv-sarja Life Laundry, jonka perusteella on tehty myös kirjoja. Jos netin kautta pystyy katsomaan, suosittelen ihmeessä (teoria yhdistyy käytäntöön :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Life laundry vinkistä Anonyymille. Olen surkea (lähinnä lyhytpinnainen) etsimään mitään sokkona netistä, mutta yritetään :-)

  VastaaPoista