torstai 12. toukokuuta 2011

Antaisko jo kesän tulla eteiseen(kin)?

Rakastan talvea! Itkin, kun viimeiset lumet lähtivät "jo" huhtikuun puolessa välissä.
Lumikelit ovat hyvin armollisia siivottomalle lapsi- ja koira-perheelle. Jokainen luminen pakkasaamu kevättalvella oli minulle suuren kiitoksen aihe - vielä yksi aamu ilman eteisessä pyörivää kuraa!

Talvessa on vain yksi ikävä sivupiirre: eteisemme hukkuu harrastejalkineisiin!
Minkäköhän kokoinen eteinen tarvittaisiin, että sinne mahtuis mukavasti:

3 x luisteluhiihtomonot, 4 x perinteisen monot, 3 x laskettelumonot, 3 x lautailumonot, 1 x kaunoluistimet, 3 x hokkarit, 2 x crossikengät, 1 x ratsastuskengät ja chapsit?

Koot  33, 40, 41 ja 45 vievät tuhottomasti tilaa! Ja kengänkoot senkuin kasvavat seuraavat 10 vuotta.

Meidän eteinen ei riitä. Siksi roudasin vierashuoneeseen IKEAn varastohyllyn talviharrastejalkineiden säilytystä varten.

Jos oikein varovasti ottais kahdesta päästä kiinni, saiskohan tän komuutin siirrettyä tällaisenään vinttiin?

ps.
Ja sitten olis vielä noin joka lajin turvavälineet, jotka vievät melkein yhtä paljon tilaa. Kypärät ratsastukseen, rinteeseen, fillarointiin, motocrossiin ja korttelilätkään. Sitten pitäis vielä jonnekin mahtua rintapanssarit, rannesuojat, polvisuojat, kaulasuojat...

Onneksi meidän perheessä ei ole lätkämaalivahtia!

5 kommenttia:

 1. Hauska blogi! :D Täällä myös hieman ongelmia asunnon siisteyden kanssa. Heh, voihan tuo hylly vinttiin noinkin mennä, mitä sitä turhia purkamaan pois lastista! Mukavaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
 2. Hu huu. Mihin on inspiroiva sotkuholisti kadonnut? Päivityksiä kaivattaisiin täällä, jos saisi itsekin taas ryhdyttyä raivaushommiin...

  terkuin eräs vakkarilukija

  VastaaPoista
 3. Heippa vakkarilukija, olen keskittynyt elämään ja urheiluun, siksi täällä on ollut niin hiljaista.

  Suurin inspis raivaamiseen on just nyt kadoksissa. Pientä edistystä tapahtuu koko ajan, mutta ei mitään mullistavaa, josta innostuisi postaamaan.

  Olen harkinnut koko blogin sulkemista, kun en päivitä sitä. Mutta jos nää jutut hauskuttaa ihmisiä, niin olkoon livenä ainakin toistaiseksi.

  p.s. toi hylly on tyhjentynyt ja täyttynyt jo uudestaan kesäkengillä :-)

  VastaaPoista
 4. Hei! Löysin tieni tänne Jennin Arkijärki-blogin kautta. Ja heti sain vertaistukea oman kaaokseni keskelle. Periaatteessa olen järjestyksen ihminen ja rakastan siisteyttä. Sitä tuskin kukaan uskoo, jos tulee meille yllättäen vierailulle. Neljä harrastavaa kouluikäistä lasta ja koira perheessä takaavat sen, että tavaraa ja sotkua riittää joka paikkaan. Tuo talviurheiluvälineiden määrä on meilläkin valtaisa.

  Minäkin harrastan ratsastusta ja lenkkeilyä. Varovasti olen suunnitellut puolimaraa syksylle...

  VastaaPoista