perjantai 6. toukokuuta 2011

Facebook on kierrättäjän kaveri

Saan säännöllisesti kuulla halventavia kommentteja feisbuukkailustani. Mitkään hyödyt, edut ja faktat eivät näitä ihan vaan periaatteen vuoksi FB:tä karttavia naljailijoitani vakuuta.

Mutta Facebookhan tarjoaa viihteen lisäksi myös kätevän raivaustyökalun! Tavarankierrätyksessä FB on toiminut nopeasti ja paljon vaivattomammin kuin Huuto.net tai Netcycler.fi

Kaksi lastensängyn aluslaatikkoa oli jäänyt nurkkiin pyörimään. Sängyt oli kierrätetty jo aika päivää sitten kavereille, mutta jostain syystä aluslaatikot olivat jääneet varastoon. Voi räkä, alkoi näyttää siltä, että laatikot piti viedä kaatikselle. Kunnes äkkäsin FB:n! Statuspäivitys feceen ja 10 minuutin päästä kummallekin laatikolle oli ottaja. Toinen meni karttalaatikoksi ja toinen pieneen makuuhuoneeseen ylimääräiseksi säilytystilaksi.

Tänä keväänä vanhat akkarit löysivät uudet kodit minkäs muun kuin FB:n kautta. Vanhimmat menivät entiselle työkaverille, mapitetut lehdet yläasteen/lukion luokkakaverille ja loput kälyn siskolle alakoulun oppilaiden lukemaanoppimisen motivaattoriksi.Kyllä oli FB:stä taas suuri ilo Sotkuholistille ja Sotkuholistin kavereille. Kivaa, että lehtien elinikä jatkui, eikä tarvinnut viskata paperinkeräykseen.

Facebook on niin kiva leikkikalu, että avasin  oman seinän. Tervetuloa vierailulle!

7 kommenttia:

 1. No tämä olikin hyvä vinkki!! Mullakin olis jotain kamaa mitä mietin että mihin tyrkkäis.. taidan jossain vaiheessa siis kokeilla naamista!

  Oi mikä määrä Akkareita..... mä just niitä haalin kirppareilta lapsille..

  VastaaPoista
 2. Heippa! Ihan sattumalta löysin blogisi ja täytyy kyllä sanoa, että sinulla on mielenkiintoinen tyyli kirjoittaa. Samalta istumalta luin juttujasi vaikka kuinka kauas. Ja nappasin syötteenlukijaani blogisi jotta pääsen kuulemaan mitä uutta "siivousrintamalla". =)

  VastaaPoista
 3. Mä niin allekirjoitan koko jutun. Osalla ihmisistä on kummallisia ennakkoluuloja (=pelkoja?) Facebookia kohtaan.. Mun mielestä se on älyttömän kätevä kanava pitää yhteyttä, tiedottaa esim. yhdistysten jäsenille ja myydä/antaa vanhaa rojua eteenpäin! Mullä on kans kauppa käynyt erittäin hyvin ja pienet lastenvaatteet ja vanhat rattaat ja turvaistuimet löytäneet omistajansa helposti ja nopeasti. Samalla tulee nähtyä 20 vuoden tauon jälkeen vaikka vanhoja koulukavereita kun tavara vaihtaa omistajaa.

  VastaaPoista
 4. Olemme myöskin kaupanneet naamakirjan kautta huonekaluja, vaatteita yms. Loistava tavaroiden vaihtofoorumi. Kun naamassa kuuluttaa, löytyy itselle vaikka mitä tarpeellista.

  VastaaPoista
 5. On muuten tosi outo juttu, miten jotkut ovat FB:ssä mutta eivät koskaan postaa sinne mitään. Ja sitten kehtaavat ivallisesti huomauttaa, että "Kas, sinähän näytät olevan ihan aktiivinen FB:ssä". Olen saanut kaksi tällaista huomautusta ja tehnyt mieli sanoa, että "niinpä, mutta miksi itse olet mukana?". Ja joo, kierrätys toimii sitäkin kautta oikein hyvin.

  VastaaPoista
 6. Kyllä facebook vaan on tätäpäivää. Monilla on siitä ihan vääräkuva ;)

  VastaaPoista
 7. Oi, pidän tästä suuresti. Hienosti kirjoitettu.:)

  VastaaPoista